Întrebări frecvente (FAQ)

1. Ce este Panacea Cosmetics Romania?

Panacea Cosmetics România este un brand de frumusețe care oferă o gamă de produse de machiaj, inclusiv CC Cream, luciu de buze, rujuri lichide mate și rimel. Ne angajăm să oferim produse cosmetice de înaltă calitate, care vă sporesc frumusețea naturală. Acolo unde este posibil, încorporăm ingrediente derivate natural, acordând prioritate sănătății și bunăstării dumneavoastră.

2. Cum pot achiziționa produsele Panacea Cosmetics?

Puteți achiziționa produsele noastre direct de pe site-ul nostru de aici. Pur și simplu răsfoiți colecția noastră, adăugați articolele dorite în coș și urmați procesul simplu de finalizare a comenzii.

3. Livrați internațional?

În prezent, servim în primul rând clienții din România. Cu toate acestea, explorăm în mod activ opțiunile de extindere a destinațiilor noastre de expediere. Rămâneți pe fază pentru actualizări!

4. Care este procesul dvs. de livrare și intervalul de timp?

Procesăm și expediăm comenzile cu promptitudine. Odată ce comanda dvs. este confirmată, veți primi un e-mail de confirmare a expedierii cu detalii de urmărire. De obicei durează aproximativ 2 până la 3 zile lucrătoare.

5. Nu am primit confirmarea comenzii, ce ar trebui sa fac?

Trimiterea confirmărilor de comandă poate dura uneori până la 24 de ore din cauza cererii mari. Dacă nu ați primit e-mailul de confirmare a comenzii după 24 de ore, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

6. Ce se întâmplă dacă primesc un produs deteriorat?

Avem mare grijă în ambalarea comenzii dvs., dar dacă primiți un produs deteriorat, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență clienți la [email protected] cu fotografii ale articolului deteriorat. Vă vom ajuta să rezolvați problema.

7. Oferiți rambursări?

Da, în unele cazuri oferim rambursări. Daca produsul este deteriorat sau defect ne puteti contacta in 24h cu dovada (de exemplu fotografii). Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa noastră pe [email protected].

8. Cum inițiez un retur sau un schimb?

Pentru a iniția un retur sau un schimb, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență clienți la [email protected] în termen de 14 zile de la primirea comenzii. Vă vom ghida prin proces.

9. Am primit o comandă incorectă, ce ar trebui să fac?

Dacă ați primit o comandă incorectă, vă rugăm să contactați echipa noastră la [email protected] în termen de 48 de ore și vă vor ghida prin proces. Vă rugăm, în caz de comandă incorectă, nu deschideți produsul, deoarece atunci nu mai puteți returna produsul.

10. Îmi pot anula comanda?

Da, vă puteți anula comanda dacă comanda nu este încă expediată. Poți face asta direct prin profilul tău la Panacea Cosmetics România. Cu toate acestea, în cazul în care nu ați făcut o rezervare, ne puteți contacta la [email protected].

11. Am greșit adresa pe comanda mea, ce ar trebui să fac?

Vă rugăm să aveți grijă când introduceți adresa de expediere, Panacea Cosmetics România nu va fi responsabilă pentru comenzile trimise la adresa de livrare incorectă furnizată de client.

Daca comanda nu este inca expediata, puteti schimba adresa la profilul dumneavoastra la Panacea Cosmetics Romania. În cazul în care comanda este expediată, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil la [email protected].

12. Ce metode de plată acceptați?

Momentan oferim plata ramburs pentru Romania.

13. Care este costul transportului?

Taxa de livrare este de 14,99 lei pentru toate comenzile sub 140 lei. Cu toate acestea, livrarea este gratuită dacă comanda depășește 150 lei.

14. Sunt produsele Panacea Cosmetics cruelty-free?

Absolut! Suntem ferm împotriva testării pe animale, iar produsele noastre sunt fără cruzime. Credem în frumusețe fără a dăuna nici unei ființe vii.

15. Spune-mi mai multe despre CC Cream-ul tău.

CC Cream este un produs universal potrivit pentru diverse utilizări. Poate fi purtat singur, folosit ca bază de machiaj sau pentru conturare. Cu un finisaj mat, este recomandat în special persoanelor cu ten normal până la gras.

16. Ce diferențiază Panacea Cosmetics de alte mărci de frumusețe?

La Panacea Cosmetics România, acordăm prioritate calității, inovației și incluziunii la prețuri accesibile. Produsele noastre sunt formulate cu atenție pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri. Ne străduim să creăm o experiență pozitivă de frumusețe pentru toată lumea și să te ajutăm să te simți ca o Zeiță din interior și din exterior.

17. Pot găsi produse Panacea Cosmetics în magazinele fizice?

De acum, produsele noastre sunt disponibile exclusiv pentru cumpărare pe site-ul nostru. Ne propunem să oferim clienților noștri o experiență ușoară de cumpărături online.

18. Cum pot fi la curent cu lansările și promoțiile de noi produse?

Pentru a rămâne la curent cu toate lucrurile Panacea Cosmetics, urmăriți-ne pe platformele noastre de socializare (Instagram, Facebook). Distribuim în mod regulat actualizări, sfaturi de frumusețe și promoții interesante.